top of page

Visszajöttünk a meccsbe, a végén mégis a Fradi II. örülhetett!

A közelgő hőségriadó ellenére folytatódott az előkészületi meccseink sorozata. Ezúttal a Népligetben, kifogástalanul tükörsima hibrid gyepszőnyegen, a szintén harmadosztályú FTC II volt az ellenfél. Csordás Csaba az Illés - Dulló, Bozsoki, Száhl - Tifán-Péter, Hirman, Varga B., Molnár, Gaszner - Beliczky, Király összetételben küldte pályára együttesét. Kisebb-nagyobb sérülések miatt hiányzott Tischler, Szalai, Sóron, ellenben sor került próba játékos szerepelésére is.

Jól kezdte csapatunk mérkőzést, a 7. percben Beliczky pörgetett Gaszner elé, akinek 15 méterről nem sikerült át emelni a hazai kapust. Egy kis idő elteltével újra Gaszner került helyzetbe, de a védők szorításában leadott 12 méteres lövése a kapus kezében halt el. A 10. percben Hirman a 16-oson belül szerelte Gágyort, a bíró nem kis meglepetésre 11-esnek minősítette az esetet. A megítélt büntetőt Gágyor a jobb alsó sarokba lőtte (1-0). Az erősen véleményes büntető egy időre "megfogta" együttesünket. Két perccel később Király 18 méterről célozta meg a kaput, Őryt nem hozta zavarba a kísérlet.

A 21. percben Molnár futtatta az előre lóduló Dullót, akinek jobb oldali beadását Beliczky elvétette. Fél óra elteltével a jobb oldali 16-os oldalvonalánál látott szabálytalanságot a játékvezető, Gágyor ívelt be, a túlsó ötös sarkától a berobbanó Nemes pedig a léc alá fejelt (2-0). A 32. percben a feltűnően aktív Gágyor kevergetett a 16-os előtt, majd lőtt, de Illés fogta a labdát. Ezt követően Gaszner adott be a jobb oldalról, Tifán-Péter elől fejjel mentettek, a sarokrúgás után Dulló fejelt a léc fölé. A 36. percben Beliczky remek ütemben indította a védők közül kilépő Gasznert, aki néhány lépés után kissé jobbról, 15 méterről a hosszú sarokba lőtt (2-1).  A szünet előtt Gágyor vállalkozott lövésre, majd hozott össze egy szabadrúgást ígéretes helyről, amit Bolgár csúnyán fölé lőtt.

A II. játékrész elején Nemes, majd Dulló próbálkozott távoli lövéssel, az eredmény nem változott. Az 58. percben egy előre vágott labdával Tifán-Péter lopakodott a hazai kapu elé, két csel után a 16-os bal sarka közeléből a hosszú sarokba lőtt (2-2). A következő percben Hirmant Lakatos váltotta, aki rögtön Gasznert indította, a 15 méteres lövést védte a hazai kapus. Ezután Tifán-Péter helyett Szontágh, majd Beliczky és Király helyett Boda és Vicz léptek pályára. Sor került még két próbajátékos szereplésért is, Gaszner és Varga helyén Balogh Zsolt és Sirokmán Dominik mutatkoztak be.

A 81. percben Farkas lővésszerű beadásába a 11-es pont közelében beleszúrt Ladányi és a labda védhetetlenül vágódott a léc alá (3-2). A 86. percben Vicz Kevin megjegyzést tett a bíró ténykedésére, aki ezt azonnali piros lappal honorálta. Az utolsó pillanatban Bozsoki vette észre hogy a kapus messze kinn áll, 45 méterről emelte rá a labdát, de Őry visszaért és szögletre mentett, ami nem hozott eredményt.

Több helyzetünk volt mint az ellenfelünknek, ám mégis vereség lett a vége, ami a helyenként szellős védekezésnek és helyezkedési hibáknak tudható be. Folytatás július 10-én szerdán 18.00 órától, amikor a bombaerős, NB III-as élcsapat Iváncsa KSE hozzánk.


Comments


bottom of page