top of page

Gólgazdag mérkőzésen sikerült kivívni a megyei I. osztályú bennmaradást!

Szombaton nyárias melegben csapatunk a Rigó - Csiba, Oláh (Szigeti), Pekowski, Vicz - Kovács B., Csóh, Németh (Nagy M) - Nyúl, Kovács P., Molnár (Bélik) összeállításban játszotta le a rivális Martonvásár elleni kiesési helyosztót. A tét a megyei I. osztályban maradás volt.


(Képünk illusztráció, a 2023. április 8-i Bicske II-Sárbogárd bajnokin készült. )


A 2. percben Németh jól eltalált lövése szögletre pattant, majd Kovács P. beadását Csiba két lépésről pofozta a kapuba (1-0). Öt perccel később Molnár bal oldali beadását Csiba öt méterről fejelte a hálóba (2-0). A 21. percben Molnár ezúttal a jobb oldalon futott el, pontos beadását Csiba a kapu jobb oldalába küldte (3-0), mesterhármas!. A 24. percben Németh jó ütemben lépett ki a védők közül, a kapusról felpattanó labdát másodszor is a kapusba rúgta. A 26. percben Jordáki Norbert ugratta ki Jordáki Milánt, aki kissé jobbra sodródva a hosszú sarokba lőtt (3-1). A 39. percben Molnár szöktette Kovács Pétert, aki ballal 15 méterről nagy gólt szerzett (4-1). A 41. percben Szántó lövése az egyik hazai védő kezén csattant, a bíró 11-est ítélt, amit Patkós a kapu bal oldalába gurított (4-2).

A II. játékrész hazai góllal kezdődött, Kovács Botond remek ütemű átadását Németh 15 méterről nagy nyugalommal passzolta a kapuba (5-2). A 60. percben Vicz 20 méterről a bal kapufát találta telibe. A 78. percben Nyúl Leventét akadályozták szabálytalanul a 16-os vonalán, a szabadrúgást Kovács Péter magasan a léc fölé bombázta.

A hazai csapat alig több mint húsz perc alatt eldöntötte a mérkőzést. A vendégek ereje csak az eredmény kozmetikázására volt elég, így a megyei I. osztály biztos bennmaradója a Bicske II.

bottom of page