top of page

Sikerült a visszavágás Gyirmóton, rangadó következik vasárnap a III. ker. TVE ellen!


Az impozáns gyirmóti stadion melletti tartalékpályán, a Bicske Tigers szurkolói csoport lelkes gárdája és számos további érdeklődő előtt csapatunkat a sérült Beliczkyt nélkül, az előző mérkőzéssel szinte megegyező, azaz az Illés - Szalai, Dulló, Bozsoki, Száhl, Varga B. - Gaszner, Hirman, Király - Sóron, Tischler összeállításban küldte pályára a szakvezetés.

A 6. percben Sóron egy remek csel után 18 méterről lőtt kapura, a labda Kecskésről pattant az alapvonalon túlra, a korner azonban eredménytelenre sikerült. Három perccel később egy megpattanó jobb oldali beadást követően Bagó a 16-osról lőtt mellé. A 12. percben Sóron futtatta Szalait a jobb oldalon, akinek beadása szögletre pattant, Sóron ívelt be, Tischler pedig 6-7 méterről nagy helyzetben centikkel a jobb felső sarok mellé fejelt. A 21. percben Gaszner jobb oldali beadását Varga B. fejelte kapura, a hazai kapus szögletre mentett.

A 25. percben Sóron szabadrúgását Száhl visszafejelte, Bozsoki ugyancsak fejjel nem sokat tévedett. Fél óra játékidőt követően Szalai jobbról betört az 5-ös sarkáig, beadását Sóron a kapus kezébe pörgette. A 33. percben Király bal oldali beadását Szalai visszaemelte, Sóron 12 méteres lövése a lécen csattant, a kipattanót ismételte, de a blokkon megakadt a labda. A 38. percben Dulló szerzett labdát az ellenfél 16-osa közelében, nagy lövése azonban fölé szállt. A 42. percben Szalai átadásával Tischler lépett ki és éles szögből jobb oldalról, laposan a hosszú sarokba bombázott (0-1).

A 47. percben Sóron gyorsan elvégzett szabadrúgással Szalait futtatta, akinek jobb oldali beadásáról Tischler centikkel maradt le a kapu torkában. Három perccel később Sóron cselezgetett majd lőtt 20 méterről alig mellé. Egyre inkább feljöttek a vendéglátók, az 56. percben Süveges bal oldali beadása suhant el Illés kapuja előtt, érintés nélkül. A 65. percben Halácsi bal oldali beadása találta lövő helyzetbe Farkast, a 12 méteres lövését biztos kézzel fogta a vendég kapuvédő. A 75. percben Varga B. és Hirman helyére Lakatos, valamint Savanya léptek pályára. A 80. percben Gaszner fejjel indította Tischlert, aki egy csel után az eléje vetődő védőbe lőtt. Tovább próbálkoztak az egyenlítéssel a hazaiak, de az eredmény nem változott a hátra levő időben. A végén, az utolsó percekre Tajti lépett pályára Király helyett.

Rendkívül értékes három pontot sikerült elhozni Gyirmótról (ők a múlt héten a közvetlen riválisunkat, a III. kerületet verték), így visszavágtunk az őszi meglepetésszerű hazai vereségért (0-2) is. Az első játékrészben remek játékkal akár több gólos vezetést is szerezhettünk volna, de a szerencse vagy a kapufa a hazaiakat támogatta. Mindent összevetve teljesen megérdemelt a bicskei győzelem. Folytatás két hazai fellépéssel, a Kerület és a Dorog ellen, előbbi csapat ellen igazi érem-rangadót vívunk március 17-én vasárnap 14 órától.


Comments


bottom of page