top of page

Rendkívüli közlemény: átmenetileg bezárt a BTC pumpapályája!A november 12-én átadott pumpapályát átmenetileg bezártuk. Ennek elsődleges oka, hogy a táblára kiírt alapvető biztonsági előírásokat a pálya használói nem tartották be. Az egyesület alkalmazottai és a biztonsági szolgálat munkatársai rendszeresen, heteken át szólították fel a helyszínen tartózkodó, sisak és nélküli gyermekeket, ennek ellenére sem ők, sem pedig az őket elengedő szüleik nem tartották fontosnak a védőfelszerelést. Az eddigi legsúlyosabb – pumpapályánkon elszenvedett sérülés combnyaktörés, de számos végtagtörést is elkönyvelhettünk, nem egyszer a mentőket is hívni kellett.

A pumpapálya működtetését újra gondoljuk, közben elvégzünk olyan – az átadás utáni időszakban felmerült igényekre alapozott – munkálatokat, amelyek nélkülözhetetlenek: elbontjuk az ideiglenes lépcsőt, biztonságosabban elválasztjuk a pályát a mellette épülő edzőcsarnok munkaterületétől, áthelyezzük a bejárati kaput, füvesítjük a rézsűket, WC-ket alakítunk ki, ülőbútorokat és pergolát helyezünk ki és több szemetes is rendelkezésre fog állni. Újabb figyelmeztető táblák és további biztonsági kamerákat helyezünk el, lesz közvetlen segélyhívó készülék és védőfelszerelés kölcsönző pont is.

Az újranyitásig minden használó és szülő megértését kérjük, szem előtt tartva gyermekeink biztonságos szórakozását, sportolását. A fagyos, csúszós időszak elmúltával várhatóan 2024 tavaszán nyílik meg újra a létesítmény.


Bicskei Torna Club Egyesület

Comments


bottom of page