top of page

Nehéz küzdelem, három pont.

Végre remek futballidőben csapatunk az Illés— Gaszner, Bozsoki, Lakatos, Lapos—Marsa, Tajti, Vékony—Szokolay, Sóron, Varga Szabolcs összeállításban kezdte a manapság nem a fénykorát élő, de közvetlen vetélytárs somogyiak ellen.A 13.percig kellett várni az első feljegyzendő eseményig, ekkor Sóron a térfél közepétől ívelt szabadrúgást, Bozsoki azonban szabálytalankodott a vendég kapus ellen. A 22.percben kavarodás a hazai kapu előtt, Gál közeli lövését Illés kiütötte, Vékony pedig kivágta a kipattanót.

A 26. percben nagy jobboldali bedobás után a kipattanó labdát Ekker lőtte rá nagy erővel, a védőkről az alapvonalon túlra pattant a játékszer.A szünetben Szokolay helyén Savanya folytatta. A 49.percben jobb oldali beadást követően Bíró öt méteres fejesét Illés biztos kézzel fogta. Az 59.percben Varga bal oldali beadását Savanya átlépte, így Gaszner lőhetett 16 méterről, de nagyon fölé szállt a kísérlet. A 63. percben Sipos váltotta Tajtit. A 67. percben Pintér kapott jó labdát a jobb oldalról, 15 méteres lövése azonban az "égbe"szállt. A 69.percben Sóron szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, befelé cselezett, de a vendégvédő felvágta az alapvonalon, a megítélt büntetőt Sóron a kapu jobb oldalába lőtte. 1:0A 74. percben Gálfi és Molnár léptek pályára Lapos valamint Varga Sz. helyett. A 83. percben szabadrúgáshoz jutottak a vendégek az alapvonaltól 22 méternyire, kissé jobbról, Kálmán némileg váratlanul kapura lőtt, de Illést nem tudta zavarba hozni. Az utolsó percben még Kovács is pályára lépett Marsa helyett. A mérkőzést Sóron szabadrúgása zárta, de a 20 méteres lövés fölé szállt.

Nem volt könnyű feladat a három pont megszerzése, de nagy küzdelemben sikerült, a jó képességű Kaposvár ellen. A folytatás Zalaegerszegen, jövő vasárnap 13 órai kezdettel.
Hozzászólások


bottom of page