top of page

Hidegzuhany a kánikulában az Iváncsától!

Kánikulai hőségriadóban jött a következő edzőmeccsünk a már-már hagyományos edzőpartner, a szintén harmadosztályú, a dél-nyugati csoportban élcsapat, az elmúlt szezonban hozzánk hasonlóan ezüstérmes Iváncsa KSE ellen. Csordás Csaba ezúttal az Illés - Dulló, Bozsoki, Molnár - Gaszner, Hirman, Kispál, Király - Beliczky, Sóron, Schildkraut összetételű csapatnak szavazott bizalmat.

Nem ugrott egymásnak azonnal a két együttes, az első eseményre tíz percet kellett várni, ekkor Bozsoki borította fel a kiugró Kéringert a 16-os előtt, a megítélt 18 méteres szabadrúgást Aradi azonban a léc fölé lőtte. Öt perccel később Sóron ívelt szabadrúgást a vendég térfél közepétől a kapu elé, de a próbajátékon szereplő Schildkraut az ötösön elvétette a labdát. A 20. percben Monori lódult előre a bal oldalon, beadását a túloldali ötös sarkától Kéringer a kapuba passzolta (0-1).  A 31. percben Gaszner futott el a jobb oldalon, élesen középre lőtt labdája a menteni akaró Durso lábáról a kapu közepébe vágódott, öngól (1-1). 

A következő Gaszner jobboldali beadását Schildkraut ismét elvétette a kapu előtt. Két minuta elteltével gyors vendég támadás futott a pályán, Kéringer jobb oldali beadását Székely lesgyanús helyzetből a hálóba pofozta (1-2). Két perccel a szünet előtt Kéringer lefutotta védőjét, és a tehetetlen kapus mellett a kapuba gurított (1-3). A szünet után Gaszner, Király, Beliczky és Molnár az öltözőben maradtak, Varga Szabolcs, Varga Bence, Márkus Dominik valamint Tifán-Péter Bence léptek helyettük a pályára. Az 55. percben Tifán-Péter a bal oldalról átívelt, Sóron lekezelte a labdát majd kapura kanyarított, de Varga Ádám nagyot nyújtózva az alapvonalon túlra mentett.

A 62. percben Kispál, Sóron és Schildkraut helyett Szontagh, Boda és a Sepsi OSK-tól érkező próbajátékos Rendi Zsombor léptek pályára, valamint egy fiatal kapus, Lipcsei Martin is lehetőséget kapott. A 68. percben Varga Sz. a jobb oldalról futtatta a bal oldalon felfutó Tifán-Pétert, aki középre emelt, érkezett Szontagh, fejelt, de nem talált kaput. A 70. percben a vendég védők előre vágott labdájánál a fiatal kapus és védőink egymásra vártak, Székely köszönte a lehetőséget és nyolc méterről a kapuba gurított (1-4). A 72. percben Dulló átadását követően Boda telibe találta Varga Ádámot, majd az előre törő Bozsoki labdáját Hirman az oldalhálóba püfölte.

Az átalakulófélben levő vendégek biztos és megérdemelt győzelmet arattak a fáradt csapat benyomását keltő hazaiak ellen, akik a hét elején extra erőnléti terhelést kaptak a szakvezetéstől. Folytatás július 13-án szombaton 11.00 órától Gyirmóton, az NB II-es csapat ellen.


Comments


bottom of page