top of page

Gól nélküli döntetlen az Iváncsa elleni bajnoki főpróbán!


Vasárnap megkezdődik a tavaszi szezon, így mindkét csapat főpróbának tekintette a vasárnapi meccset. Csapatunk az Illés - Gaszner, Dulló, Bozsoki, Száhl, Dankó - Beliczky, Varga B., Király P. - Szalai, Tischler, míg a vendégek a Varga Á. - Törőcsik, Barta, Kovács, Kiatipisz, Aradi, Vallejos (Kercsó), Horváth, Bányai (Suszter), Madarász, Kasza összeállításban kezdték az összecsapást.

A 3. percben Illés hosszú kirúgásával Szalai lódult meg a jobb szélen, beadása után Aradi “kitessékelte” Tischlert az alapvonalon túlra, ám mindezt szabályosan. A 12. percben Madarász a 16-os jobb oldali sarkától, nagy erővel lőtt az oldalhálóba. A 20. percben Kovács sarokrúgása után Horváth 20 méterről fölé bombázott, majd Aradi hosszú indításával Vallejos futott el és adott be jobbról, de Illés lefülelte a labdát. A 36. percben Törőcsik 17 méteres lövését fogta biztos kézzel a hazai kapuvédő. A 41. percben Vallejos futott a jobb oldalon az alapvonalig, vissza passzát Törőcsik az ötös sarkától tűzte rá, Illés ezúttal bravúrt bemutatva mentett, még ebben a percben Horváth a félpálya közeléből emelt kapura, de Illésnek ez sem okozott gondot.

A szünetben Illés, Dankó, Király és Varga B. helyett Radnóti, Varga Sz., Benke, valamint Hirman léptek pályára. A II. félidő harmadik percében Varga Sz. ívelt szögletet a bal oldalról a kapu elé, Tischler fejese azonban a léc fölé szállt. Az 51. percben Benke robbant ki a jobb oldalon, lépés előnyben volt ugyan, de a beadást elrontotta. Az 55. percben bal oldali beadást követően a védők és Radnóti egymást zavarták, de a kapusról végül kipattant a labda az alapvonalon túlra. Egy óra játékidő elteltével Kovács futott el a bal oldalon, azonban beadása mindenki előtt elsuhant a kapu előtt. A 65. percben Hirman életerős 18 méteres lövését Aradi blokkolta.

A 69. percben pályára lépett Tajti is Bozsoki helyett, nem sokkal később a “friss erő” indításával Szalai elfutott a jobb oldalon, a 16-os sarkától leadott lövését Varga Á. védte. A 75. percben Horváth átívelését Törőcsik lőtte kapura, Radnóti szögletre mentett, a beívelést Barta fejelte a léc tetejére. A 81. percben Beliczky helyett Savanya folytatta, a következő percben Tischler közel 40 méterről próbálkozott kapura lövéssel, a labda magasan fölé szállt. A 88. percben Tajti bal oldali sarokrúgása után Száhl fejelt kapura ami kipattant a kapusról, az ismétlést a gólvonalról vágták ki a vendég védők a mezőnybe.

Alig-alig volt komoly gólveszély a két kapu előtt. Az első félidőben a vendégek voltak valamivel veszélyesebbek, a másodikban már jóval kiegyenlítettebb volt a játék. Végeredményben a döntetlen megfelelt a játék képének. Folytatás “élesben” a PAFC II. ellen vasárnap 14.00 órai kezdéssel, ami igazi szomszédvár derbinek ígérkezik.

Comments


bottom of page