top of page

A vadonatúj Lajtha Ház Kulturális Központban zártuk az esztendőt!
A Bicskei Torna Club saját beruházásában nemrég elkészült Lajtha Ház Kulturális Központban zárták sportolóink a 2023-as esztendőt. December 8-án pénteken 150 utánpótlás, 9-én szombaton pedig 140 felnőtt sportoló, valamint sportszakember, alkalmazott és tisztségviselő vett részt rendezvényeinken. Ezúttal külön asztalt kaptak a Bicske Tigers szurkolói csoport jelenlévő tagjai, valamint a hűséges - egyéni - törzsszurkolók, sőt a BTC öregfiúk is. Tessely Zoltán a létesítmény bemutatását követően elmondta, hogy a BTC-család végre tényleg családként működik és további erőfeszítésekkel elérhetjük céljainkat mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás korosztályokban.

Ezúttal is oklevéldíjazásban részesültek az őszi idény legjobbjai, valamint a pályafenntartásban évek óta magas színvonalon dolgozó kollégáink. Külön köszöntöttük "századosainkat", a 150 BTC-mérkőzésen közreműködő Józsa Miklós kapusedzőt, valamint a 100-100 meccses Csordás Csaba szakmai igazgatót és Király Dávid asszisztens edzőt. Világbajnoki sikereiért a minifutball vb-bronzérmes Bozsoki Imrét és a világbajnok erőemelő Hajas Norbertet tapsoltuk meg.

Rövid beszédet mondott Sóron Tibor csapatkapitány, Csordás Csaba szakmai igazgató és Nagy Attila vezérszurkoló is. Kiss Levente harmónikaművész gyönyörű dallamokat szólaltatott meg hangszerén, finom falatokkal a Fogadó, italokkal pedig a Széplaki Gasztro szolgált.

Emlékezetes esték voltak, sikerült ráhangolódni az évvégi ünnepekre és az új esztendő feladataira.Comentarii


bottom of page