top of page

A Népliget után Újpesten sem kaptunk gólt, de ezúttal elmaradt a győzelem!


Ha lehet, a múlt hetinél is kellemesebb időben, a szintén harmadosztályban vitézkedő  újpesti fiatalok ellen az Illés - Szalai, Dulló, Lakatos, Száhl, Varga B - Hirman, Király, Sóron - Beliczky, Tischler összeállításban kezdte csapatunk a soron következő előkészületi meccset szombaton késő délelőtt.

Rövid ismerkedés után a 7. perc végén Hirman szánta el magát lövésre 17 méterről, a védőkön megpattanó labdát Genzler könnyedén fogta. A 10. percben Sarkadi keverte meg a védelem bal oldalát, beadását Mari 14 méterről mellé lőtte. Még ebben a percben Király futtatta Belinszkyt, ő Tischler elé tálalt, akinek lövését védte a kapus. A 14. percben Simon bal oldali beadását Mari ezúttal fejelte a lécre, majd Sóron jobb oldali szabadrúgását Lakatos éppen elérve küldte a kapu mellé. A 25. percben Sóron ezúttal a bal oldalról ívelt szabadrúgást a kapu elé, Dulló centikkel maradt le a hosszú oldali kapufánál. Két perccel később Szalai ívelt Tischlerhez, a visszafejelt labdát Király lőtte 20 méterről a felső kapufára. Fél óra elteltével Király a terveknek megfelelően átadta helyét Fördősnek. A 37. percben Varga B. bal oldalról ívelt Tischler fejére, a visszafejelt labdát Lakatos a kapu mellé kotorta. Az első félidő végén Tischler 32 méterről a sorfalba bombázta a megítélt szabadrúgást.

A szünetben egy újabb tervezett csere, Illés helyett Radnóti állt a háló elé. Három perc telt el a II. félidőből, amikor Szabó Norbert tüzelt mintegy 18 méterről, a blokkról pattant a labda az alap vonalon túlra. A 63. percben Farkas Barnabás 18 méterről próbálkozott lövéssel, de Radnóti Botondot nem hozta zavarba. A következő percben Belinszky és Varga B. helyét Varga Sz. és Savanya foglalta el. A 66. percben Varga Sz. a bal oldalról ívelt a kapu elé, Tischler elől szögletre mentettek, a beadást  ugyanő  fölé küldte. A 70. percben ismét Szabó próbálkozott, de ez sem okozott gondot fiatal kapusunknak. A 77. percben Hirman helyett Vicz lépett pályára. Egy perccel kesőbb Tischler szöktette Szalait, ő beadott Savanya elé, akinek a gyengére sikeredett lövését Király Gábor védte. A 82. percben Tischler lőtt a kapu fölé, majd Boda Balázs állt a helyére .Az utolsó játékpercben Dulló ívelt a kapu elé, a berobbanó Vicz azonban az oldalhálót találta el.

Mindkét csapat jól oldotta meg a védekezést, ez azt jelentette, hogy a kapuk nem kerültek komoly veszélybe, így a gól nélküli döntetlen megfelelt a játék képének. A főpróba következik jövő vasárnap 14.00 órakor az Iváncsa ellen, március 3-án a Puskás II. elleni szomszédvár derbivel pedig indul a bajnoki szezon.Comments


bottom of page