top of page

A hosszabbításban mentette döntetlenre a mérkőzést a vendégcsapat: Bicskei TC-Monor SE 2-2 (2-1)

A januári tavaszban folytatta az erőltetett menetet csapatunk, amely az Illés - Gaszner, Hirman, Bozsoki, Lakatos - Molnár, Gálfi, Vékony, Tajti - Kovács P., Sóron összeállításban kezdett, míg a vendégek a Bozsó - Bokros, Juhász, Antman, Puskás - Papp R., Kovács D., Hulicsár - Pleszkán, Erhardt, Farkas sorral léptek pályára, a rutinos fejér vármegyei játékvezető, Rózsa József irányításával. A 4. percben Kovács P. szerzett labdát az ellenfél térfelén, ám két jó csel után 14 méterről az oldalhálót rezegtette meg, nagy gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul.


A 17. percben Gálfi egy tetszetős és gyors összjáték után 15 méterről a kapusba lőtt. A 21. percben egy előre vágott labdára együtt indult Illés és Hulicsár, a vendég támadó érte el előbb, fejjel megtolta a kapus fölött, majd 30 méterről az üresen maradt kapuba gurított (0-1). A 30. percben Sóron adott be a jobb oldalról, Vékony Molnár elé tálalt, aki egy csel után 14 méterről a hálóba vágta a labdát (1-1). A 40. percben fordított a BTC, Kovács P. Sóronhoz továbbított, akinek beadását Vékony remek lövéssel a kapu közepébe lőtte (2-1). A szünetben Illést a Csákvárról frissen igazolt kapus, Papp Zsombor váltotta a kapuban.

Az 50. percben Hirman a jól kilépő Kovács P. elé passzolt, akinek 14 méteres lövése elakadt a kapusban. Egy óra játékidő elteltével a Papp - Nyúl, Pekowski, Vicz, Varga - Csóh, Kincses, Szokolay, Németh - Nagy, Savanya összetételű, igen fiatal átlagéletkorú bicskei csapat folytatta. A 75. percben Urbin került nagy helyzetbe, de elhibázta a lehetőséget. A 81. percben szép összjáték után Németh egy jó cselt bemutatva 14 méterről jó lövést adott le, de a vendégek hálóőre mentett.

A lefújás előtti pillanatokban, a 91. percben gyors ellentámadás és az üresen felejtett Haragos a kapu jobb oldalába lőtt (2-2). Középkezdésre már nem is maradt idő. Mindkét sor játékában voltak jó és kevésbé sikeres megmozdulások, de meglepően jól és harcosan szálltak be a fiatalok az ütközetbe, kevésen múlt a győzelem megszerzése. Folytatás szerdán 19.00 órától az ugyancsak Közép csoportbeli Pénzügyőr SE Bp. X. ker. Kőér u. 2/B szám alatti sporttelepén. (tudósított: Venczel József, fotó: Komjáthy Péter)

Comments


bottom of page