top of page

1-1-es döntetlent játszottunk a Dél-Nyugati csoport 5. helyezettje ellen!


Kabátmentes időben - a mezeken az új főszponzor V-Híd Zrt. logójával - került sor a szerdai pályára lépésünkre. Sérülésből még nem tért vissza senki, viszont bemutatkozott a frissen igazolt Dulló Martin, így csapatunk az Illés - Gaszner, Dullo, Gyurácz, Fördős, Varga B. - Sóron, Hirman, Lakatos - Beliczky, Tischler összeállításban kezdte a soron következő előkészületi mérkőzést.

Az ebédidőben sziesztával kezdett a két csapat, az első 20-25 percben Dorogi és Sóron ütközése jelentett eseményt, az előbbi volt a szabályszegő, de neki fájt jobban. A 25. percben Gasznert akadályozták szabálytalanul a vendégek, Sóron ívelését Vukman lehúzta, majd az indítását követően Kövesdi egy remek csel után 16 méterről lőtt, de Illés biztos kézzel mentett. A 29. percben Hirman előbb hibázott, majd labdát szerzett az ellenfél térfelén, néhány lépés után 20 méterről mellé lőtt. Két perccel később Beliczky ívelt szögletet a bal oldalról, komoly kavarodás alakult ki a kapu előtt, de csak újabb sarokrúgás következett, eredmény nélkül. A 37. percben Molnár futott el a jobb oldalon, beadásnak szánt ívelését a szél megtolta, így a labda akadálytalanul hullott a háló jobb oldalába (0-1).  A következő percben Sóron próbálkozott a jobb oldalról trükkös szöglettel, nem jött össze. A 40. percben a Lakatos elleni szabálytalanság utáni szabadrúgást Sóron 18 méterről a sorfalba bombázta.

A szünetben Dullót Tajti váltotta. A II. félidő is a mérkőzés eleji tempóban indult, ez idő is elég volt a vendégeknek egy lesgólra. Az 56. percben a bal oldalon alakult ki támadás, Varga B. passzolt Sóron elé, ő Gyurácz elé továbbított, aki 20 méterről fölé durrantott. A 63. percben jobb oldali szöglet után a labda ide- oda pattogott, Gyurácz az eléje pattanót mintegy 20 méterről a kapu jobb oldalába lőtte (1-1). Ezt követően a gólszerző rövid hazaadását követően a szemfüles Görög mellé gurított. A 68. percben Beliczkyt Benke váltotta, meg ebben a percben Hirman indítását Tischler elhibázta, majd Görög beadását Tóth lőtte mellé. Ezt követően Illés helyét a fiatal Radnóti foglalta el. A 72. percben Tajti eladott labdája után,  a jobb oldali beadást  Görög nagy erővel a lécet találta telibe. A 76. percben Vicz és Boda jelentkeztek játékra, Varga B. valamint Sóron helyett. A 84. percben Keringer jobb oldali beadását Tóth a kapu fölé továbbította. Az  utolsó játékpercben Benke ívelt be a jobb oldalról szabadrúgást, a kipattanót Tajti lőtte rá  18 méterről, de a kísérlet a kapuvédőről a alapvonalon túlra került, a szöglet ezúttal is eredménytelen lett.

Talán a magas hőmérséklet, talán a némileg szokatlan felállás  miatt langyos első félidőben szerencsés góllal szerzett vezetést a vendég csapat. A II. félidő valamivel mozgalmasabb volt, és egy jól eltalált lövéssel sikerült az egyenlítés. A halvány előrejáték miatt ennél többet nem is igazán érdemelt csapatunk. Folytatás szombaton 12.00 órakor a Monor ellen.

コメント


bottom of page