top of page

Újra jótékony célokért bálozott a BTC-család!

Folytattuk a hagyományt és újra jótékonysági sportbált rendeztünk a Fogadóban! A Bicskei TC több mint száz sportolója, szurkolója, sportvezetője és munkatársa bálozott családtagjaival együtt remek hangulatban. Pálffy Károly elnökségi tag nyitotta meg a rendezvényt, majd a bicskei Mayer Néptáncműhely ifjú néptáncosai adtak műsort. Szanyi Bettina, a Prelúdium Alapfokú Művészeti Iskola tanára moldvai dalokat énekelt, a talpalávalóról pedig egész este a Hangulat Band gondoskodott.

A nagy sikerű tombola sorsolásból és a jegyek értékesítéséből származó bevétel idén is jótékony célt szolgál. A jól tanuló és kiválóan sportoló BTC-növendékek mellett a Válóczi Gábor utánpótlás labdarúgónk édesapjának tragikus halála miatt nehéz helyzetbe került családot támogatjuk. Köszönet Pikács Árpád séfnek és a Fogadó csapatának a finom falatokért és a kiszolgálásért. Emlékezetes estét töltött együtt a BTC-család!

Külön köszönet a tombola támogatóinak: A Fogadó, Agro-Felcsút Kft, ATROX-Mérnök Kft, Baljer Pékség, Bartók Áruház, Bicskei Spin Club, Bicskei Torna Club Egyesület, Etyeki Kúria, Farmer Center, Fa-Time Óramanufaktúra, Harap-6 Büfé, Hercegkúti Fodrászat, Homály Grill & Bar, Juhász Pincészet, Kis Halas Ételbár, Kiss Irén keramikus művész, Magyar Természettudományi Múzeum, Magyarságkutató Intézet, Mányi TK, NBCorp Bt és iKonzol Elektronikai Áruház, Összefogás Bicskéért Egyesület, Pannónia Szíve Alapítvány, Pötördi Autószervíz, Puskás Akadémia, Royal Water Hungary Kft, Schevery Kft, Schubert Zoltánné, SPAR Magyarország Kft, Spiller Kft, Sport Büfé Bicske, Székely Fogadó Tusnádfürdő, Széplaki Lottózó, Vas-Műszaki Szaküzlet, VÉKA Kkt Festék- és Gazdabolt Gyál, Villux Á.L. Kft, Waltzer Fodrászat.


Opmerkingen


bottom of page