top of page

Óbudán kezdjük az idei MOL Magyar Kupa idényt, a III. ker. TVE otthonában!

Csütörtökön délelőtt az MLSZ zárt láncú tv-közvetítésében sorsolták ki az idei MOL Magyar Kupa főtábla 1. fordulójának párosításait. Érdekesség, hogy az NB III-as bajnokságban maradtunk az Észak-Nyugati csoportban, a kupában azonban átkerültünk a Dél-Nyugati zónába. Aztán végül viszonylag kis távolságra, Óbudára szólított bennünket Fortuna keze.

Ellenfelünk a mögöttünk álló idényben két ponttal és két helyezéssel mögöttünk, a 4. helyen végzett a pontvadászatban, ősszel 3-1-re a Kerület nyert, míg tavasszal 0-0-ra végeztek Bicskén a csapatok.

Az első kupafordulóra a nyitó bajnoki forduló (július 28.) után egy héttel, augusztus 3-án vagy 4-én kerül sor, ez még egyeztetés alatt van. Parázs összecsapás várható, mint mindig, és ezúttal is egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutásról. Döntetlen esetén hosszabbítás, illetve tizenegyesrúgások következnek.

További érdekesebb dél-nyugati párosítások a főtábla 1. fordulójából: Bóly-Iváncsa, Biatorbágy-Kaposvár, Kakasd-PMFC, Fadd-Diósd, Marcali-Ercsi, Pét-Kelen SC, Dunaújváros-Unione, Sárbogárd-Budaörs, Inter 04-Pátka, Nagyatád-Siófok, Nagykanizsa-Gárdony, Érd-Dunaföldvár. (fotó: edzésen a III. ker. TVE csapata a felkészülés kezdetén - forrás: tve1887.hu)

Comments


bottom of page